Ladányi Zoli

Alapító, vezető oktató

Rövid bemutatkozás

A tánciskolánk alapítója és vezetője, Ladányi Zoli “Roy”, a magyar salsa- és bachata közösség ismert és elismert tagja, aki immár 14 éve óriási lelkesedéssel, energiával és a tánc iránti elköteleződéssel irányítja a Royal Dance Studiot.

Oktatott műfajok

Részletes bemutatkozás

Pályája a 90-es évek elején kezdődött egy moszkvai balettiskolában. Alig múlt 10 éves, amikor a ritmus belépett az életébe. Az alapokat a klasszikus és jazz táncművészet terén szerezte a világhírű orosz tánckultúrában. Ez tökéletes bázis egy komoly táncos karrierhez. Pár év elteltével belépett a versenytáncok végtelenül pörgős, izgalmas és adrenalin gazdag pályájára. Már B kategóriás szinten versenyzett rendszeresen, mikor filmbe illő módon keveredett le egy latin szórakozóhelyre, mely mai pályafutásának meghatározó fordulópontjává vált.

Egyenesen latinok tanították neki az autentikus, utcai stílus műfajjegyeit. 2000 tájékán hazaköltözött Magyarországra, akkor már céltudatosan a tánc felé vette az irányt. 2003-ig folyamatosan képezte magát a megfelelő stílushűség, valamint az oktatói alapok lefektetése céljából, hogy a közelgő oktatói pályára minél alkalmasabb legyen.

Iskola alapításban először 2003-ban vett részt, és ettől kezdve már megállíthatatlanul gyűjtötte a tapasztalatot. Behozhatatlan óraszámú magánórák, tanfolyamok, fellépések sorozata, valamint partikkal a háta mögött 2007-ben megnyitotta saját iskoláját.

Komoly előkészületekkel elsőként indított Magyarországon bachata tanfolyamot. Szintén az ő nevéhez kötődik hazánk első 100% bachata partysorozata is, hiszen 2012 óta a DJ szakmába is belevetette magát.

Mára az iskola, így Zoli tevékenységi köre is kinőtte magát: egyebek között esküvői koreográfiák, magánórák és különféle csoportokkal (tanfolyamokkal, workshopokkal, egyedi koreográfiákra épülő táncos projektekkel) bővült, mi több olyan tánctáborok és parti fergetegek szervezésével is foglalkozik, melyek életre szóló táncos élményeket adnak minden résztvevőnek.

Kapcsolódó tanfolyamok