Középhaladó bachata

Időpont
szerda, 19:30 - 20:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Bachata tanfolyam party orientált tematikával!

Középhaladó bachata tanfolyam

Iratkozz be középhaladó bachata tanfolyamunkra Magyarország első bachata iskolájába!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezhetsz párban vagy egyedül, az órán folyamatos a párcsere (nem kötelező)

Középhaladó bachata

A középhaladó tanfolyamon az urbana figurák mellett folytatjuk a már korábban elkezdett sensual stílus alapjainak elsajátítását és gyakorlását.

A bachata fejlődésében és világszintű elterjedésében rendkívül nagy szerepet játszott a sensual stílus megjelenése, mely nagy hatással volt a táncosokra és parti trendekre egyaránt. Természetesen mi sem hagyjuk ki a repertoárunkból ezt a kedvelt bachata stílust, melynek helyes elsajátításához és használatához nem csak figura ismeret, hanem több apró részletre kiterjedő, tánctechnikai tudás és testkoordináció is elengedhetetlen.

Ennek megfelelően a középhaladó óráinkon a jó hangulat és a felszabadult táncélmény mellett nagy hangsúlyt fektetünk a vezetés- és követéstechnikai részletekre is, így te is könnyedén megtanulhatod azokat a sensual figurákat, melyeket eddig csak vágyakozva néztél a táncos videókban, de eddig nem tudtad sikerrel levezetni a bulikban.

A figurák mellett a középhaladó tanfolyamon megtanulhatod, hogyan használd és jelenítsd meg a táncodban a zene apró ritmikai váltásait. A hölgyeknél még összetettebb és kiforrottabb díszítőelemekkel foglalkozunk, és megtanulhatod, hogyan tudod beleépíteni az egyéni stílusodat és nőiségedet a táncodba.

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kiváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.