Bachata Show Team – Koreográfia csoport

időpont
Szerda, 20:30 - 21:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Fellépési lehetőséggel!

Bachata koreográfia tanfolyam

Kedves Érdeklődő! A tanfolyam betelt, így legközelebb januárban lesz lehetőség csatlakozni a kurzushoz. Addig is szeretettel ajánjuk a sensual és haladó bachata csoportjainkat csütörtök esténként!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezés párban szükséges!

A koreográfia csoportban végig fix partnerrel fogysz gyakorolni, nincs az órán párcsere.

Bachata koreográfia csoport

Stúdiónk tanítványai közül egyre többen érezték úgy, hogy szívesen megmutatnák tudásukat egy kötött koreográfiában akár a színpadon is. Nekik hoztuk létre a Royal Bachata Show csoportot, ahol egy fix összeállított koreográfia elsajátításán keresztül fejlesztjük a tanítványaink bachata tudását.

Fontos kiemelni a bachata tanfolyamok és a show csoport kurzus közti különbséget. A tanfolyami órákon a partiorientált, improvizációra épülő tematika szerint haladunk, ami azt jelenti, hogy olyan figurákat és tánctechnikát tanulhatsz, ami felkészít a bachata partikra, azaz, hogy ismeretlen partnerrel is tudj táncolni. Ez az urak részéről helyes és pontos vezetéstechnikát, a hölgyek oldaláról pedig helyes és szabályos követéstechnikát jelent. Mindezeket különböző figurákon és kombinációkon keresztül tanuljuk meg, folyamatos párcserével.

A show csoportban ezzel szemben egy kötött, előzetesen összeállított koreográfiát tanulhatsz meg a fix partnereddel, amit hétről hétre pontosítunk és a gyakorlunk, elősegítve ezzel a minél kiforrottabb és tökéletesebb kivitelezést. A próbák alatt egy rendkívül technikás figura sort és koreográfiát tanulhatsz meg, amivel te is garantáltan fejlődni fogsz.

Az órák tartalmasak és jó hangulatúak, a megszerzett tudást pedig nem csak az adott koreográfiában, hanem a bulikban és az improvizációban is jelentősen hasznosítani fogod. A pontosan begyakorolt mozdulatsorok fejlesztik a testkoordinációt és a tánctechnikát, magabiztost rutint adnak, mellyel szintet ugorhat a tánctudásod. Ezen az órán megtanulod, hogyan dolgozz együtt hosszú távon egy fix partnerrel, hogyan mozogj magabiztosan a színpadon, hogyan használd ki a rendelkezésedre álló táncteret, és hogyan táncolj kötött formációban, megadott térforma szerint.

Fontos! Kérjük gondold át előre, hogy tudod-e vállalni a 4 (max. 5) hónapos próbafolyamatot, melyet a betanulási időszak jelent. Ez a csoport már egy komolyabb elköteleződést igényel, hiszen a partnered munkája is kárba vész, illetve a csoport koreográfiája (térformák stb.) is sérülhet, ha a projekt közben gondolod meg magad.

Az egyes projektek próbafolyamatát egy fellépéssel zárjuk, így a csapat a színpadon is megcsillogtathatja a megszerezett tudását, mely életre szóló élményt jelent a résztvevőknek. 

A csoportba csak a meghirdetett időszakban lehetséges a jelentkezés (a próbafolyamat első hónapjában). 

Amennyiben kedvet kaptál, várunk szerettettel!

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Erre a kurzusunkra párban tudsz jelentkezni!

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kiváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.