Haladó bachata

Időpont
hétfő - 20:30 - 21:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Bachata tanfolyam party orientált tematikával!

Haladó bachata tanfolyam

Kedves Érdeklődő!

Stúdiónkban jelenleg nyári szünet van, így a heti rendszerességű tanfolyamok szünetelnek. Nyári programjainkról: workshopokról, nyári táborról minden információt megtalálsz az ESEMÉNYNAPTÁR menüpont alatt. 

Heti rendszerességű óráink szeptember második hetében indulnak újra, melyekre augusztustól lehet majd jelentkezni.

Minden kedves Tanítványunknak csodás nyarat és fergeteges bulikat kívánunk!

Iratkozz be haladó bachata tanfolyamunkra Magyarország első bachata iskolájába!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezhetsz párban vagy egyedül, az órán folyamatos a párcsere (nem kötelező)

Haladó bachata

A haladó tanfolyamunkon azokat a tanítványokat várjuk, akik stabil tudással rendelkeznek a bachata alapjairól, magabiztosan használják a kezdő és középhaladó szinten elsajátított alaplépés kombinációkat, sensual elemeket,döntéseket és hullámokat.

A haladó kurzuson továbbfejlesztjük a meglévő tudást, és minden egyes új figurán keresztül csiszoljuk és tökéletesítjük a bachata stílusjegyeit.

Az urbana és sensual stílus mellett megtanulhatod, hogyan építs bele egy dominikai lépéssorozatot a táncodba, mitől lesz a táncod egyedi és stílusos. A tanfolyamon és a tánciskolában szervezett különleges workshopjainkon inspirálódhatsz az új nemzetközi trendekből és megszerezheted azt a magabiztos rutint, mellyel te lehetsz a bachata bulik egyik oszlopos tagja!

A haladó órákon fókuszba kerül a zeneiség a táncban. Megtanulhatod, hogyan táncolhatod ki a zenén belüli ritmikai és stílusbeli váltásokat, honnan tudod, hogy épp urbana, sensual vagy dominikai lépéskombináció adja vissza a legjobban a zene sajátosságait.

A hölgyek megtanulják, hogy a díszítésekkel, a kifinomult kar és csípőmozgással, hogyan tegyék egyedivé a táncukat, mellyel meg tudják mutatni az egyéniségüket és a nőiségüket a táncban.

Apró technikai trükkök és tippek, részletes magyarázatok és egy vidám, összetartó társaság vár a haladó órákon! Ha szeretnéd a lehető legmagasabb szinten elsajátítani ezt a gyönyörű táncot, csatlakozz a haladó csoportunkhoz!

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kíváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.