Haladó bachata

Időpont
Csütörtök, 20:30 - 21:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Bachata tanfolyam party orientált tematikával!

Haladó bachata tanfolyam

Iratkozz be haladó bachata tanfolyamunkra Magyarország első bachata iskolájába!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezhetsz párban vagy egyedül, az órán folyamatos a párcsere (nem kötelező)

Haladó bachata

A haladó tanfolyamunkon azokat a tanítványokat várjuk, akik stabil tudással rendelkeznek a bachata alapjairól, magabiztosan használják a kezdő és középhaladó szinten elsajátított alaplépés kombinációkat, sensual elemeket,döntéseket és hullámokat.

A haladó kurzuson továbbfejlesztjük a meglévő tudást, és minden egyes új figurán keresztül csiszoljuk és tökéletesítjük a bachata stílusjegyeit.

Az urbana és sensual stílus mellett megtanulhatod, hogyan építs bele egy dominikai lépéssorozatot a táncodba, mitől lesz a táncod egyedi és stílusos. A tanfolyamon és a tánciskolában szervezett különleges workshopjainkon inspirálódhatsz az új nemzetközi trendekből és megszerezheted azt a magabiztos rutint, mellyel te lehetsz a bachata bulik egyik oszlopos tagja!

A haladó órákon fókuszba kerül a zeneiség a táncban. Megtanulhatod, hogyan táncolhatod ki a zenén belüli ritmikai és stílusbeli váltásokat, honnan tudod, hogy épp urbana, sensual vagy dominikai lépéskombináció adja vissza a legjobban a zene sajátosságait.

A hölgyek megtanulják, hogy a díszítésekkel, a kifinomult kar és csípőmozgással, hogyan tegyék egyedivé a táncukat, mellyel meg tudják mutatni az egyéniségüket és a nőiségüket a táncban.

Apró technikai trükkök és tippek, részletes magyarázatok és egy vidám, összetartó társaság vár a haladó órákon! Ha szeretnéd a lehető legmagasabb szinten elsajátítani ezt a gyönyörű táncot, csatlakozz a haladó csoportunkhoz!

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kíváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.