4 alkalmas bérlet

4 alkalmas bérlet

8.500 Ft

Cikkszám: 4-alkalmas-berlet Kategóriák: , ,
Megosztás:

Fontos tudnivalók:

A 4 alkalmas bérlet bármely tetszőleges, heti rendszerességű kurzusra felhasználható (4×60 perc táncóra). Az online vásárlás után visszaigazoló emailt kapsz, melyet az első órán, amelyen részt veszel, egy bérletkártyával aktiválunk, onnantól 4 hét áll rendelkezésre, hogy a megvásárolt 4 alkalmat lejárd a táncórákon. 

Az online bérletvásárlást követően 30 napod áll rendelkezésre, hogy megkezd a bérleted lejárását a választott tanfolyamon!

Hogyan tudsz tanfolyamot választani?

Válaszd ki, hogy melyik kurzusunkon szeretnéd felhasználni a bérleted, és add le a tanfolyamra a regisztrációd jelentkezési lapon, melyet az adott tanfolyam oldalán találsz a “Jelentkezem” gombra kattintva! 

Van lehetőség egy bérletet két szinten is felhasználni?

Igen, ha szeretnéd a 4 alkalmat akár két szinten is felhasználhatod (pl. kezdő2 + középhaladó1 szintek), így felgyorsíthatod a tánctanulást! Kérjük, mindig legyen nálad a bérletkártyát, hogy le tudjuk róla húzni az adott alkalmat, amin részt veszel.

Az egyéb rendezvényeinkre, hétvégi workshopokra ez a bérlet NEM felhasználható! Ezekre az eseményeinkre külön jelentkezés és jegyvásárlás szükséges, melyet az események oldalán találsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Mostanában megtekintett