Középhaladó 3. bachata

Időpont
Időpont: hétfő 19:30 - 20:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Bachata tanfolyam party orientált tematikával!

Középhaladó-3. bachata tanfolyam

Iratkozz be középhaladó-3 bachata tanfolyamunkra Magyarország első bachata iskolájába!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezhetsz párban vagy egyedül, az órán folyamatos a párcsere (nem kötelező)

Középhaladó-3 bachata

A középhaladó 3-as tanfolyamon már azokat a táncosokat várjuk, akik magabiztosan mozognak a bachata különböző stílusaiban. Az urbana figurák mellett ezen az órán már a sensual stílus és a különböző footwork kombinációk kerülnek fókuszba.

A bachata fejlődésében és világszintű elterjedésében rendkívül nagy szerepet játszott a sensual stílus megjelenése, mely nagy hatással volt a táncosokra és parti trendekre egyaránt. Természetesen mi sem hagyjuk ki a repertoárunkból ezt a kedvelt bachata stílust, melynek helyes elsajátításához és használatához nem csak figura ismeret, hanem több apró részletre kiterjedő, tánctechnikai tudás és testkoordináció is elengedhetetlen.

A középhaladó 3-as órákon a vezetés- és követéstechnikai részletek  mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a zeneiségre és a mozdulatok esztétikai kivitelezésére is, így amellett, hogy sikeresen le tudod vezetni a figurákat, a táncod is egyre látványosabb, szebb lesz.

A figurák mellett a tanfolyamon megtanulhatod, hogyan használd és jelenítsd meg a táncodban a zene apró ritmikai váltásait, hogyan találd meg az összhangot a zenével és a partnerrel, hogy a táncélmény egyedi és különleges legyen. Mind a fiúk, mind a lányok még összetettebb és kiforrottabb díszítőelemekkel tanulhatnak az órán, így még több eszközt kapsz ahhoz, hogy megtaláld a saját stílusod a bachatában.

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kiváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.