Középhaladó 1. bachata

Időpont
hétfő - 18:30 - 19:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Bachata tanfolyam party orientált tematikával!

Középhaladó I. bachata tanfolyam

Kedves Érdeklődő!

Stúdiónkban jelenleg nyári szünet van, így a heti rendszerességű tanfolyamok szünetelnek. Nyári programjainkról: workshopokról, nyári táborról minden információt megtalálsz az ESEMÉNYNAPTÁR menüpont alatt. 

Heti rendszerességű óráink szeptember második hetében indulnak újra, melyekre augusztustól lehet majd jelentkezni.

Minden kedves Tanítványunknak csodás nyarat és fergeteges bulikat kívánunk!

Iratkozz be középhaladó bachata tanfolyamunkra Magyarország első bachata iskolájába!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezhetsz párban vagy egyedül, az órán folyamatos a párcsere (nem kötelező)

Középhaladó I. bachata

A középhaladó 1-es kurzusunk a kezdő 2-es tanfolyam közvetlen folytatása. Minden, amit a kezdő órákon tanultál, ezen a kurzuson fontos szerepet kap, ugyanis ezekre a szilárd alapokra tudjuk felépíteni a magabiztos tánctudást.

A középhaladó órákon már összetett tánctechnikát és látványos figurasorokat sajátíthatsz el, mellyel megszilárdíthatod a bachata tudásodat, és magabiztosan táncolhatsz a latin partikon. A kurzusainkon olyan partiorientált oktatási metódust alkalmazunk, melynek segítségével a bárkit felkérhetsz a buliban táncolni, sikered lesz, lányként pedig le tudod majd követni a levezetett figurákat egy ismeretlen partnerrel is.

A középhaladó órákon lefektetjük az igen kedvelt sensual stílus alapjait. Ez a bachata stílus gyakran használ teljes testkontaktos vezetést, különböző hullámokat és döntéseket, ezért fontos, hogy mind a fiú, mind a lány részről megalapozott technikai tudás álljon a tánc hátterében, így lesz élvezetes és sikeres a tánc mindkét félnek.

Ezeken az órákon a hölgyeknél már egyre inkább előtérbe kerülnek a szépen kidolgozott csípőmozdulatok, kardíszítések, a nőiség egyre magabiztosabb megmutatkozásai a táncban. Ha szeretnéd igazán évezni a táncot és önfeledten élvezni a partikat, várunk szeretettel tanfolyamainkon!

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kiváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.