Középhaladó 1. bachata

Időpont
Első óra: szept. 13. szerda - 18:30 - 19:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Bachata tanfolyam party orientált tematikával!

Középhaladó-1 bachata tanfolyam

Iratkozz be középhaladó bachata tanfolyamunkra Magyarország első bachata iskolájába!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezhetsz párban vagy egyedül, az órán folyamatos a párcsere (nem kötelező)

Középhaladó I. bachata

A középhaladó 1-es kurzusunk a kezdő 2-es tanfolyam közvetlen folytatása. Minden, amit a kezdő órákon tanultál, ezen a kurzuson fontos szerepet kap, ugyanis ezekre a szilárd alapokra tudjuk felépíteni a magabiztos tánctudást.

A középhaladó órákon már összetett tánctechnikát és látványos figurasorokat sajátíthatsz el, mellyel megszilárdíthatod a bachata tudásodat, és magabiztosan táncolhatsz a latin partikon. A kurzusainkon olyan partiorientált oktatási metódust alkalmazunk, melynek segítségével a bárkit felkérhetsz a buliban táncolni, sikered lesz, lányként pedig le tudod majd követni a levezetett figurákat egy ismeretlen partnerrel is.

A középhaladó órákon lefektetjük az igen kedvelt sensual stílus alapjait. Ez a bachata stílus gyakran használ teljes testkontaktos vezetést, különböző hullámokat és döntéseket, ezért fontos, hogy mind a fiú, mind a lány részről megalapozott technikai tudás álljon a tánc hátterében, így lesz élvezetes és sikeres a tánc mindkét félnek.

Ezeken az órákon a hölgyeknél már egyre inkább előtérbe kerülnek a szépen kidolgozott csípőmozdulatok, kardíszítések, a nőiség egyre magabiztosabb megmutatkozásai a táncban. Ha szeretnéd igazán évezni a táncot és önfeledten élvezni a partikat, várunk szeretettel tanfolyamainkon!

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kiváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.