Kezdő 3. bachata

Időpont
csütörtökönként - 19:30 - 20:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Bachata tanfolyam party orientált tematikával!

Kezdő-3 bachata tanfolyam

Iratkozz be kezdő-3 bachata tanfolyamunkra Magyarország első bachata iskolájába!

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezhetsz párban vagy egyedül, az órán folyamatos a párcsere (nem kötelező)

Kezdő 3. bachata

A kezdő 3-as tanfolyam azokat a táncosokat várjuk, akik már stabilan birtokolják a bachata alapjait. Ezen a tanfolyamon már a középhaladó szintet célozzuk meg, így a különböző lépéskombinációk, figurák elsajátításán túl lehelyezzük az alapjait a méltán közkedvelt sensual bachata stílusnak is.

Ez a tanfolyamunk neked szól, ha már legalább 6 hónapja bachatázól és nem jelentenek problémát az alapfigurák és a kezdő lépéskombinációk. Itt már látványos, bonyolultabb és összetettebb testkoordinációt igénylő figurák kerülnek az órák középpontjába.

Az órákon megismerkedhetsz a népszerű bachata sensual stílus alapjaival, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az összetettebb bachata urbana és a bachata fusion figurák.

A tanfolyamon nagy hangsúlyt fektetünk a bachata stílusjegyinek elsajátítására és kidolgozására is. Továbbfejlesztjük és megszilárdítjuk a fiúknál a vezetéstechnika, lányoknál a követéstechnika szabályait, hogy mindkét fél számára felszabadult és örömteli legyen a táncélmény.

Kurzusainkon a jó hangulat és a humor elengedhetetlen, így garantáltan jól fogod magad érezni, miközben megtanulsz táncolni és egy remek közösség tagjává válsz. Ne habozz, tarts velünk!

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Jelentkezz egyedül vagy párban

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kíváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.