Bachata Master Class – 4 alkalmas workshop

időpont
Első óra: máj. 10. szerda 20:30 - 21:30
Helyszín
Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 11.

Fellépési lehetőséggel!

Bachata Mastereclass 4 alkalmas workshop haladó táncosoknak

Ha már haladó szinten táncolsz és a bachata számodra maga a zeneiség, a ritmika játéka, valamint vágysz a folyamatos megújulásra és kihívásokra, melynek csak a kreativitás szab határokat, akkor itt a helyed! Várunk szeretettel Zoli és Sofie új, rendhagyó 4 alkalmas masterclass óráján!

Ez a kurzus célirányosan a gyakorlott haladó táncosokra épül. Az órán való részvételhez a minimum középhaladó technikák ismerete elengedhetetlen. A haladó szint megőrzésének érdekében a jelentkezéseket az oktatók bírálják el.

A tanfolyam oktatói:

Jelentkezés párban szükséges!

Ez a 4 alkalom is fix páros lesz, ennek megfelelően kérjük, hogy előre kiválasztott táncpartnerrel jelentkezzetek/ érkezzetek. Viszont az első alkalmak tapasztalata és a ti kérésetek alapján a figurák gyakorlása alatt lesznek párcserék is! 🙂

Bachata Masterclass workshop

Ez a workshop felteszi az i-re a pontot. Mivel ez a kurzus kifejezetten a gyakorlott, tapasztalt táncoskra épül, akik egyenesen éhezik a kifinomultságot valamint a mélyebb technikai megoldásokat, ergó készen állnak arra az ugrásra ami a teljesség irányába hajtja őket.

A tematika csakis akkor működik/hasznosítható ha igazolhatóan rendelkezel azzal a rutinnal és testtudattal melynek köszönhetően komplex figyelmet fogsz tudni átcsoportosítani a “high level” intrukciókra.

FONTOS!
Ez a 4 alkalom is fix páros lesz, ennek megfelelően kérjük, hogy előre kiválasztott táncpartnerrel jelentkezzetek/ érkezzetek, egymásra utalással a megfelelő mezőben a regisztráció során! Viszont az első alkalmak tapasztalata és a ti kérésetek alapján a figurák gyakorlása alatt lesznek párcserék is! 🙂

Amire számíthatsz: dinamikai váltások, aprólékos vezetés- és követéstechnikai megoldások, férfi oldalról alkalmazott lépéstechnikai játékok, női oldalról magas szintű kar- és mozgástechnikai díszítési variációk sora, látványtechnikai kivitelezés – mindez social dance elméletbe csomagolva.

Iskolánk 2007 óra foglalkozik bachata oktatással, az elsők között szerveztünk bachata tanfolyamot Magyarországon. Azóta már sok száz táncossal ismertettük meg ezt a csodálatos műfajt, tanfolyamaink és workshopjaink azóta is töretlen sikerrel folynak kezdőtől a haladó szintig. Tarts velünk Te is!

TANULJ, ISMERKEDJ – CÉL A LATIN PARTIK!
Lélekmelengető, szenvedélyes – emellett sokoldalú és végtelenül izgalmas, játékos latin tánc! A bachata nem válogat, – mindenkit rabul ejt. Bárki elsajátíthatja, kiapadhatatlan figurakészlete és változatos zenekínálata igazi élmény mindenki számára!

Fontos tudnivalók

Kérdés esetén keress minket bizalommal!

Garantált extra ajándékok

Először jársz a Royal Dance Studió tanfolyamán? Kérd különleges, extra ajándékunkat, mellyel új tanítványainknak szeretnénk megkönnyíteni ennek a csodálatos táncnak az elsajátítását. A csomagban oktatóvideót, alapismeretek kiadványt és letölthető bachata zeneválogatást is találsz, hogy könnyebben menjen a gyakorlás!

Bachata Sláger válogatás

Egy különleges bachata sláger válogatás Dj Roy jóvoltából

Bachatapédia

A műfaj története és kialakulása, alapismeretek, stílusirányzatok, neves bachata zenészek és táncosok bemutatása, érdekes tudnivalók a bachata világáról rövid kiadvány formájában kizárólag a Royal Dance Studio táncosai számára.

Oktatóvideo

Royal Dance oktatóvideo, hogy otthon se maradj bachata nélkül!

Tanfolyam ára, bérlettípusok

Hogyan regisztrálj hozzánk

Innovatív módon egyszerűsítjük a regisztrációt, hogy minél több időnk legyen a tánccal foglalkozni.
01.

A jelentkezem gombra kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Az űrlap kitöltése mindösszesen 1 percet vesz igénybe

02.

Váltsd meg jegyedet kényelmesen, weboldalunkon keresztül

Ha először jársz nálunk, online fizetés esetén kedvezményt kapsz az órajegyed árából.

03.

Véglegesítsd jegyvásárlásod adataid megadásával és a fizetési mód kiválasztásával

Online fizetési rendszerünk biztonságos, titkosított kapcsolattal és 3D secure védelemmel van ellátva. Kártyaadataidat sosem kapjuk meg a kártyaelfogadótól.

04.

Nincs más hátra, készítsd a tánccipődet!
 

A jelenetkezésed elküldése után visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben minden információt megkapsz a tanfolyammal kapcsolatban. 

Erre a kurzusunkra párban tudsz csak jelentkezni!

Jelentkezés módja: *

Itt találsz meg minket!

Royal Dance Studio | Art's Harmony Studio

Tanfolyamaink a belváros szívében, teljes körűen felújított, elegáns, tükrös táncstúdióban kapnak helyet. Kiváló hangtechnikával, igényes öltözőkkel, zárható szekrényekkel és büfével várunk benneteket.