Royal Dance - középhaladó 2. bachata tanfolyam

Középhaladó 2. bachata tanfolyam

 

Tanfolyam info

A középhaladó 2-es tanfolyamon az urbana figurák mellett folytatjuk a már korábban elkezdett sensual stílus alapjainak elsajátítását és gyakorlását.

A bachata fejlődésében és világszintű elterjedésében rendkívül nagy szerepet játszott a sensual stílus megjelenése, mely nagy hatással volt a táncosokra és parti trendekre egyaránt. Természetesen mi sem hagyjuk ki a repertoárunkból ezt a kedvelt bachata stílust, melynek helyes elsajátításához és használatához nem csak figura ismeret, hanem több apró részletre kiterjedő, tánctechnikai tudás és testkoordináció is elengedhetetlen.

Ennek megfelelően a középhaladó óráinkon a jó hangulat és a felszabadult táncélmény mellett nagy hangsúlyt fektetünk a vezetés- és követéstechnikai részletekre is, így te is könnyedén megtanulhatod azokat a sensual figurákat, melyeket eddig csak vágyakozva néztél a táncos videókban, de eddig nem tudtad sikerrel levezetni a bulikban.

A figurák mellett a középhaladó tanfolyamon megtanulhatod, hogyan használd és jelenítsd meg a táncodban a zene apró ritmikai váltásait. A hölgyeknél még összetettebb és kiforrottabb díszítőelemekkel foglalkozunk, és megtanulhatod, hogyan tudod beleépíteni az egyéni stílusodat és nőiségedet a táncodba.

13.JÚL, 2020

upcoming-events

BACHATA EXTRA - Nyári bachata kurzus 6 szinten

Lépj velünk kapcsolatba

ROYAL DANCE STUDIO, BUDAPEST

  • Központi +36 20 5454 200
    Elérhető: 09:00-19:00
    Ha nem érsz utol minket, visszahívunk!

  • E-mail: info@royaldance.hu

© Copyright Royal Dance Studio Hungary