Royal Dance - középhaladó 1. bachata tanfolyam

Középhaladó 1. bachata tanfolyam

 

Tanfolyam info

A középhaladó 1-es kurzusunk a kezdő 2-es tanfolyam közvetlen folytatása. Minden, amit a kezdő órákon tanultál, ezen a kurzuson fontos szerepet kap, ugyanis ezekre a szilárd alapokra tudjuk felépíteni a magabiztos tánctudást.

A középhaladó órákon már összetett tánctechnikát és látványos figurasorokat sajátíthatsz el, mellyel megszilárdíthatod a bachata tudásodat, és magabiztosan táncolhatsz a latin partikon. A kurzusainkon olyan partiorientált oktatási metódust alkalmazunk, melynek segítségével a bárkit felkérhetsz a buliban táncolni, sikered lesz, lányként pedig le tudod majd követni a levezetett figurákat egy ismeretlen partnerrel is.

A középhaladó órákon lefektetjük az igen kedvelt sensual stílus alapjait. Ez a bachata stílus gyakran használ teljes testkontaktos vezetést, különböző hullámokat és döntéseket, ezért fontos, hogy mind a fiú, mind a lány részről megalapozott technikai tudás álljon a tánc hátterében, így lesz élvezetes és sikeres a tánc mindkét félnek.

Ezeken az órákon a hölgyeknél már egyre inkább előtérbe kerülnek a szépen kidolgozott csípőmozdulatok, kardíszítések, a nőiség egyre magabiztosabb megmutatkozásai a táncban. Ha szeretnéd igazán évezni a táncot és önfeledten élvezni a partikat, várunk szeretettel tanfolyamainkon!

13.JÚL, 2020

upcoming-events

BACHATA EXTRA - Nyári bachata kurzus 6 szinten

Lépj velünk kapcsolatba

ROYAL DANCE STUDIO, BUDAPEST

  • Központi +36 20 5454 200
    Elérhető: 09:00-19:00
    Ha nem érsz utol minket, visszahívunk!

  • E-mail: info@royaldance.hu

© Copyright Royal Dance Studio Hungary