kedd18:30-19:50

Royal Dance - kezdő-2 bachata tanfolyam

Kezdő 2. bachata tanfolyam

  • Kedd, 18:30 - 19:50
  • Synergy Táncstúdió, Budapest
  • Carlos Blanco & Meche Fuentes

Tanfolyam info


A kezdő 2-es tanfolyam a kezdő bachata kurzus közvetlen folytatása. Ezen a tanfolyamon megerősítjük és folyamatosan fejlesztjük korábban megszerzett tudást.

Itt már látványos, bonyolultabb és összetettebb testkoordinációt igénylő figurák kerülnek az órák középpontjába. Nagy hangsúlyt fektetünk a helyes lépéstechnikára, és az alapokon túl, már egyre bonyolultabb kombinációkat sajátíthatsz el.

Megismerkedsz a bachata urbana figurák különböző változatival, és megszerzed azt a rutint, melynek segítségével már magabiztosabban tudod használni improvizatív jelleggel a figurákat.

A tanfolyamon nagy hangsúlyt fektetünk a bachata stílusjegyinek elsajátítására és kidolgozására is. Továbbfejlesztjük és megszilárdítjuk a fiúknál a vezetéstechnika, lányoknál a követéstechnika szabályait, hogy mindkét fél számára felszabadult és örömteli legyen a táncélmény.

Kurzusainkon a jó hangulat és a humor elengedhetetlen, így garantáltan jól fogod magad érezni, miközben megtanulsz táncolni és egy remek közösség tagjává válsz. Ne habozz, tarts velünk!

Ha kedvet kaptál, és szívesen becsatlakoznál a csoportba, hívj minket telefonon a +36 20 5454 200-as telefonszámon, vagy kattints a jelentkezés gombra!

Helyszín: Synergy Táncstúdió, 1132, Bp., Visegrádi u. 29.

Bachata tanfolyamok KEZDŐTŐL A HALADÓ SZINTIG

CSATLAKOZZ HOZZÁNK!

Lépj velünk kapcsolatba

ROYAL DANCE STUDIO, BUDAPEST

  • Központi +36 20 5454 200
    Elérhető: 09:00-19:00
    Ha nem érsz utol minket, visszahívunk!

  • E-mail: info@royaldance.hu

© Copyright Royal Dance Studio Hungary