Royal Dance - haladó bachata tanfolyam

Haladó bachata tanfolyam

 

Tanfolyam infoA haladó tanfolyamunkon azokat a tanítványokat várjuk, akik stabil tudással rendelkeznek a bachata alapjairól, magabiztosan használják a kezdő és középhaladó szinten elsajátított alaplépés kombinációkat, sensual elemeket,döntéseket és hullámokat.

A haladó kurzuson továbbfejlesztjük a meglévő tudást, és minden egyes új figurán keresztül csiszoljuk és tökéletesítjük a bachata stílusjegyeit.

Az urbana és sensual stílus mellett megtanulhatod, hogyan építs bele egy dominikai lépéssorozatot a táncodba, mitől lesz a táncod egyedi és stílusos. A tanfolyamon és a tánciskolában szervezett különleges workshopjainkon inspirálódhatsz az új nemzetközi trendekből és megszerezheted azt a magabiztos rutint, mellyel te lehetsz a bachata bulik egyik oszlopos tagja!

A haladó órákon fókuszba kerül a zeneiség a táncban. Megtanulhatod, hogyan táncolhatod ki a zenén belüli ritmikai és stílusbeli váltásokat, honnan tudod, hogy épp urbana, sensual vagy dominikai lépéskombináció adja vissza a legjobban a zene sajátosságait.

A hölgyek megtanulják, hogy a díszítésekkel, a kifinomult kar és csípőmozgással, hogyan tegyék egyedivé a táncukat, mellyel meg tudják mutatni az egyéniségüket és a nőiségüket a táncban.

Apró technikai trükkök és tippek, részletes magyarázatok és egy vidám, összetartó társaság vár a haladó órákon! Ha szeretnéd a lehető legmagasabb szinten elsajátítani ezt a gyönyörű táncot, csatlakozz a haladó csoportunkhoz!

13.JÚL, 2020

upcoming-events

BACHATA EXTRA - Nyári bachata kurzus 6 szinten

Lépj velünk kapcsolatba

ROYAL DANCE STUDIO, BUDAPEST

  • Központi +36 20 5454 200
    Elérhető: 09:00-19:00
    Ha nem érsz utol minket, visszahívunk!

  • E-mail: info@royaldance.hu

© Copyright Royal Dance Studio Hungary