TÁNCISKOLÁNKRÓLA Royal Dance Studiót Ladányi Zoli alapította 2007-ben Budapesten, akkor még Punto Cubano néven. A magyarországi kubai salsa partyk egyik oszlopos tagjaként, és már tapasztalt, elismert oktatóként a célja az volt, hogy egy olyan tánciskolát hozzon létre a fővárosban, ahol amellett, hogy megtanítja a helyes lépéseket, átadja azt a különleges és vérpezsdítő életérzést, amit a kubai zene, kultúra és tánc jelent. 

Zoli szokásához híven, gondolt egy merészet, és még ugyanebben az évben, Magyarországon az elsők között bachata workshopot is szervezett a táncstúdióban. A Dominikáról származó műfaj ekkor még igazi kuriózumnak számított hazánkban.

A tanfolyam hatalmas sikerrel folyt, egyre többen és többen vágytak a bachata szenvedélyes és magával ragadó érzésére, így tanítványaink nagy örömére további bachata workshopok és tanfolyamok startoltak a stúdió falain belül.

Az eltelt 10 év alatt számtalan tánctanfolyam, hazai és nemzetközi workshop, táncos wellnes hétvége, tánctábor, fellépések és felejthetetlen partyk fűződnek a nevünkhöz. A Royal Dance Studio mint fontos szakmai műhely, előkelő helyet és tekintélyt vívott ki magának a magyar bachata és afro-karibi táncokat kedvelők közösségében.

 

A Bachata Power turnénkon többször megfordultunk a következő városokban: Nagykanizsa, Pécs, Győr, Keszthely, Székesfehérvár, Békéscsaba, Szeged, Kiskunfélegyháza, Szombathely, Szeged, Székelyudvarhely, Pozsony.

Iskolánk heti rendszerességű 100% bachata estje a Bachata Baby Party, ahol DJ Roy, azaz Ladányi Zoli biztosítja a legszebb és legfrissebb zenéket a táncoló közönségnek! Várunk minden kedden a Morrison's 2 klub különtermében, ahol csak a bachatáé és a táncosoké a parkett. A Royal Dance Studio Taxi táncosaiból álló csapat biztosítja, hogy ne maradj partner nélkül akkor sem, ha egyedül érkezel. Keresd a piros villogóval felszerelt szuper ügyes és barátságos táncosokat és kérd fel őket egy táncra!

A nyarunk fénypontja minden évben a nyári táborunk: a Mango Plage! Több budapesti iskolával összefogva 5 napon keresztül táncolunk a Balaton partján!

Rendszeres meghívott oktatói vagyunk a jelentős hazai táncos rendezvényeknek is.
Néhány rendezvény, ahol az elmúlt időszakban meghívott oktatóként részt vettünk:
Sexy Sensual Festival, Mango Plage, Pannonian Salsa and Sensual Festival, Hungarian Summer Salsa Festival, Budapest Bachata Kizomba Salsa Festival, PAW hétvégék, Party Time rendezvények, Iringó Dance tánctáborok, Salsa Jam tánctáborok, Bachata Baby Party sorozat, MegaDance Party sorozat, Dance Fusion Party sorozat, Sensual Thursday partysorozat.

Lépj velünk kapcsolatba

ROYAL DANCE STUDIO, BUDAPEST

  • Központi +36 20 5454 200
    Elérhető: 09:00-19:00
    Ha nem érsz utol minket, visszahívunk!

  • E-mail: info@royaldance.hu

© Copyright Royal Dance Studio Hungary